Vakman GWW BBL

Functie omschrijving

Als Vakman GWW (Grond, Weg en Waterbouw) BBL word je opgeleid tot zelfstandig vakman GWW in de grond, weg en waterbouw. Als Vakman GWW ga je aan de slag bij een hoofd- of onderaannemer. Samen met de voorman ga je naar het werkterrein en wordt jou het vak geleerd. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van verkeersafzettingen, het gereed maken van de grond voor het straatwerk, het stellen en plaatsen van kolken, goten en banden en het leggen van het straatwerk.

Deze werkzaamheden worden zowel handmatig als machinaal uitgevoerd. Naast de 4 dagen dat je werkzaam bent op het werk ga je ook 1 dag in de week naar school. Tijdens deze dagen leer je onder andere hoe je veilig moet werken, waar je allemaal rekening mee moet houden op het werkterrein, hoe je tekening moet lezen en hoe je met gereedschap dient te werken. NXPD zal de opleidingskosten voor haar rekening nemen.

Na het volbrengen van dit traject ontvang jij een volwaardig MBO 2 diploma en bieden wij jou een baan garantie als vakman GWW. Tevens is er de mogelijkheid om door te leren naar een MBO 3 of 4 diploma. Deze opleiding wordt aangeboden door het Deltion College.

Ben jij die enthousiaste aanpakker welke graag 4 dagen werkzaam wil zijn in de infra, maar ook een volwaardige MBO-opleiding wil volgen?! Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functie eisen

  • Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over een aanpakkersmentaliteit;
  • Je beschikt over een gemotiveerde werk- en leerhouding;
  • Je bent bereid hard te werken;
  • Je bent woonachtig in de regio Noordoost-Nederland.

Wat wij bieden

jouwvastwerk is een initiatief van NXPD, en houdt zich bezig met het opleiden van vakmensen. Via jouwvastwerk bestaat er de mogelijkheid om leerwerktrajecten te volgen, in de Bouw & Infra en Techniek & Industrie.

Naar aanleiding van een persoonlijk kennismakingsgesprek bieden wij jou zowel een passende opleiding als een passende werkplek, waarin jij jezelf zo goed mogelijk kunt ontwikkelen. Tijdens het leerwerktraject heb jij een vaste begeleider, die regelmatig bij jou op het werk komt en jou zo goed mogelijk begeleid gedurende het traject. Bij jouwvastwerk kun je terecht voor diverse leerwerktrajecten.

Inschrijven voor dit leerwerktraject

  • Volwaardige MBO opleiding
  • 1 dag/week naar school
  • Baangarantie
  • Geen opleidingskosten

Ervaringen

Bekijk Glenn’s ervaring met jouwvastwerk.nl

Als Leerling Vakman GWW BBL word je o.a. opgeleid tot opperman bestratingen.

Word vakkracht!

Schrijf je in voor een leerwerktraject in de Bouw, Infra, Techniek of Industrie.