Monteur Meet- & Regeltechniek BBL

Functie omschrijving

Als Leerling Monteur Meet- & Regeltechniek wordt je opgeleid tot een zelfstandig monteur in de meet- en regeltechniek. Je gaat aan het werk bij een jong en dynamische bedrijf welke zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het leveren van complete projecten vanuit eigen beheer. De werkzaamheden bestaan uit het bouwen van regelkasten vanaf tekening, het testen volgens een samengesteld protocol, het ombouwen van bestaande kasten met de nieuwste techniek en het ondersteunen van de Inbedrijfsteller op locatie. Daarnaast ben je ook bezig op locatie met het bekabelen en aansluiten van de technische ruimte, het plaatsen en aansluiten van luchtbehandelingskasten en het aanleggen en aansluiten van individuele ruimteregelingen. Dit alles doe je onder begeleiding van een aantal ervaren monteurs.

Naast de 4 dagen dat je werkzaam bent bij ons opdrachtgever ga je 1 dag per week naar school. Tijdens deze schooldag krijg je de basisvakken maar wordt jouw ook de theoretische kant van deze techniek geleerd. Na het volbrengen van dit traject ontvang jij een volwaardig MBO 2 diploma en bieden wij jou een baan garantie als monteur Meet- & Regeltechniek. Tevens is er de mogelijkheid om door te leren naar een MBO 3 of 4 diploma. Deze opleiding wordt aangeboden door het Deltion College. Wij (Jouwvastwerk.nl) zullen de opleidingskosten voor onze rekening nemen.

Ben jij die enthousiaste technische aanpakker welke zich graag verder wil ontwikkelen in de Meet- & Regeltechniek. En wil jij naast 4 dagen werken ook een volwaardige MBO-opleiding volgen?! Dan zijn wij op zoek naar jouw!

Functie eisen

  • Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over affiniteit in de richting van elektrotechniek;
  • Je bent nauwkeurig, flexibel, representatief en een echte aanpakker;
  • Je beschikt over een gemotiveerde werk- en leerhouding;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Zwolle.

Wat wij bieden

jouwvastwerk is een initiatief van NXPD, en houdt zich bezig met het opleiden van vakmensen. Via jouwvastwerk bestaat er de mogelijkheid om leerwerktrajecten te volgen, in de Bouw & Infra en Techniek & Industrie.

Naar aanleiding van een persoonlijk kennismakingsgesprek bieden wij jou zowel een passende opleiding als een passende werkplek, waarin jij jezelf zo goed mogelijk kunt ontwikkelen. Tijdens het leerwerktraject heb jij een vaste begeleider, die regelmatig bij jou op het werk komt en jou zo goed mogelijk begeleid gedurende het traject. Bij jouwvastwerk kun je terecht voor diverse leerwerktrajecten.

Inschrijven voor dit leerwerktraject

  • Volwaardige MBO opleiding
  • 1 dag/week naar school
  • Baangarantie
  • Geen opleidingskosten

Ervaringen

Mechatronica BBL

Als Leerling Monteur Meet- & Regeltechniek wordt je opgeleid tot een zelfstandig monteur in de meet- en regeltechniek.

Word vakkracht!

Schrijf je in voor een leerwerktraject in de Bouw, Infra, Techniek of Industrie.