Mechanisch Operator BBL

Functie omschrijving

Als Mechanisch Operator BBL word je opgeleid tot zelfstandig operator in een productieomgeving. Als Mechanisch Operator ga jij aan het werk bij een toonaangevend productiebedrijf . Samen met je collega’s zorg je dat het productieproces zo effectief mogelijk kan door draaien. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het afstorten van de grondstoffen, het monitoren en begeleiden van het productieproces, het vullen, etiketteren en verpakken van de producten en het zorgdragen dat de eindproducten netjes de fabriek kan verlaten. De werkzaamheden worden zowel handmatig als machinaal uitgevoerd. Naast de 4 dagen dat je werkzaam bent in de productie ga je ook 1 dag in de week naar school. Tijdens deze dagen leer je onder andere hoe je veilig moet werken in de productie, Hoe je de kwaliteit van de producten controleert, hoe je zelfstandig kleine storingen kunt opsporen, en hoe je duurzaam en milieuvriendelijk werkt. jouwvastwerk zal de opleidingskosten voor haar rekening nemen.

Na het volbrengen van dit traject ontvang jij een volwaardig MBO 2 diploma en bieden wij jou een baan garantie als operator. Tevens is er de mogelijkheid om door te leren naar een MBO 3 of 4 diploma. Deze opleiding wordt aangeboden door ROC Aventus.

Ben jij die enthousiaste aanpakker welke graag 4 dagen wil werken in de productie, maar ook een volwaardige MBO-opleiding wil volgen?! Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functie-eisen

  • Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt bij over een aanpakkersmentaliteit;
  • Je beschikt over een gemotiveerde werk- en leerhouding;
  • Je bent bereid hard te werken;
  • Je bent woonachtig in de regio Noordoost-Nederland.

Wat wij bieden

jouwvastwerk is een initiatief van NXPD, en houdt zich bezig met het opleiden van vakmensen. Via jouwvastwerk bestaat er de mogelijkheid om leerwerktrajecten te volgen, in de Bouw & Infra en Techniek & Industrie.

Naar aanleiding van een persoonlijk kennismakingsgesprek bieden wij jou zowel een passende opleiding als een passende werkplek, waarin jij jezelf zo goed mogelijk kunt ontwikkelen. Tijdens het leerwerktraject heb jij een vaste begeleider, die regelmatig bij jou op het werk komt en jou zo goed mogelijk begeleid gedurende het traject. Bij jouwvastwerk kun je terecht voor diverse leerwerktrajecten.

Inschrijven voor dit leerwerktraject

  • Volwaardige MBO opleiding
  • 1 dag/week naar school
  • Baangarantie
  • Geen opleidingskosten

Ervaringen

Bekijk Marc’s ervaring met jouwvastwerk.nl

Als Sloper BBL word je opgeleid tot zelfstandig sloper in de renovatie- en totaalsloop.

Word vakkracht!

Schrijf je in voor een leerwerktraject in de Bouw, Infra, Techniek of Industrie.