Constructiewerker BBL

Functie omschrijving

Als constructiewerker BBL word je opgeleid tot zelfstandig constructiewerker in de metaalindustrie. Samen met je collega’s bouw je aan een eindproduct. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het samenstellen, hechten en aflassen van diverse constructies, het bewerken van metalen doormiddel van boren, slijpen en zagen en het knippen, zetten en buigen van diverse metalen.

Deze werkzaamheden voer je uit vanaf de vooraf ontvangen tekening. Naast de 4 dagen dat je werkzaam bent in de metaalindustrie ga je ook 1 dag in de week naar school. Tijdens deze dagen leer je onder andere hoe je veilig moet werken, hoe je de kwaliteit van de producten meet en controleert, hoe je machines en gereedschappen moet bedienen en afstellen en de eigenschappen van alle soorten materiaal wat je gebruikt. NXPD zal de opleidingskosten voor haar rekening nemen.

Na het volbrengen van dit traject ontvang jij een volwaardig MBO 2 diploma en bieden wij jou een baan garantie als constructiewerker. Tevens is er de mogelijkheid om door te leren naar een MBO 3 of 4 diploma. Deze opleiding wordt aangeboden door het Deltion College.

Ben jij die enthousiaste aanpakker welke graag 4 dagen wil werken in de metaalindustrie, maar ook een volwaardige MBO-opleiding wil volgen?! Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functie eisen

  • Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt bij over een aanpakkersmentaliteit;
  • Je beschikt over een gemotiveerde werk- en leerhouding;
  • Je bent bereid hard te werken;
  • Je bent woonachtig in de regio Noordoost-Nederland.

 

Wat wij bieden

jouwvastwerk is een initiatief van NXPD, en houdt zich bezig met het opleiden van vakmensen. Via jouwvastwerk bestaat er de mogelijkheid om leerwerktrajecten te volgen, in de Bouw & Infra en Techniek & Industrie.

Naar aanleiding van een persoonlijk kennismakingsgesprek bieden wij jou zowel een passende opleiding als een passende werkplek, waarin jij jezelf zo goed mogelijk kunt ontwikkelen. Tijdens het leerwerktraject heb jij een vaste begeleider, die regelmatig bij jou op het werk komt en jou zo goed mogelijk begeleid gedurende het traject. Bij jouwvastwerk kun je terecht voor diverse leerwerktrajecten.

Inschrijven voor dit leerwerktraject

  • Volwaardige MBO opleiding
  • 1 dag/week naar school
  • Baangarantie
  • Geen opleidingskosten

Ervaringen

Bekijk Glenn’s ervaring met jouwvastwerk.nl

Als Leerling Vakman GWW BBL word je o.a. opgeleid tot opperman bestratingen. 

Word vakkracht!

Schrijf je in voor een leerwerktraject in de Bouw, Infra, Techniek of Industrie.