Sloper BBL

Functie omschrijving

Als Sloper BBL word je opgeleid tot zelfstandig sloper in de renovatie- en totaalsloop. Samen met de voorman sloper ga je naar een klus en wordt jou het vak geleerd. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het slopen van woningen en gebouwen, het scheiden en afvoeren van puin en het netjes en opgeruimd houden van de werkplek. De sloopwerkzaamheden worden zowel handmatig als machinaal uitgevoerd.

Naast de 4 dagen dat je werkzaam bent op de bouw ga je ook 1 dag in de week naar school. Tijdens deze dagen leer je onder andere hoe je veilig moet werken, waar je allemaal rekening mee moet houden op de bouw, hoe je tekening moet lezen en hoe je met gereedschap dient te werken. NXPD zal de opleidingskosten voor haar rekening nemen.

Na het volbrengen van dit traject ontvang jij een volwaardig MBO 2 diploma en bieden wij jou een baan garantie als sloper. Tevens is er de mogelijkheid om door te leren naar een MBO 3 of 4 diploma. Deze opleiding wordt verzorgd door het Alfa-College.

Ben jij die enthousiaste aanpakker welke graag 4 dagen wil werken op de bouw, maar ook een volwaardige MBO-opleiding wil volgen?! Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functie eisen

  • Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt bij over een aanpakkersmentaliteit;
  • Je beschikt over een gemotiveerde werk- en leerhouding;
  • Je bent bereid hard te werken en fysiek werk te doen;
  • Je bent woonachtig in de regio Noordoost-Nederland

 

Wat wij bieden

jouwvastwerk is een initiatief van NXPD, en houdt zich bezig met het opleiden van vakmensen. Via jouwvastwerk bestaat er de mogelijkheid om leerwerktrajecten te volgen, in de Bouw & Infra en Techniek & Industrie.

Naar aanleiding van een persoonlijk kennismakingsgesprek bieden wij jou zowel een passende opleiding als een passende werkplek, waarin jij jezelf zo goed mogelijk kunt ontwikkelen. Tijdens het leerwerktraject heb jij een vaste begeleider, die regelmatig bij jou op het werk komt en jou zo goed mogelijk begeleid gedurende het traject. Bij jouwvastwerk kun je terecht voor diverse leerwerktrajecten.

Inschrijven voor dit leerwerktraject

  • Volwaardige MBO opleiding
  • 1 dag/week naar school
  • Baangarantie
  • Geen opleidingskosten

Ervaringen

Sloper BBL

Als Sloper BBL word je opgeleid tot zelfstandig sloper in de renovatie- en totaalsloop.

Word vakkracht!

Schrijf je in voor een leerwerktraject in de Bouw, Infra, Techniek of Industrie.